Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om oss

Nationella sekretariatet för genusforskning är en enhet vid Göteborgs universitet. Verksamhetens medarbetare är forskningssamordnare, kommunikatörer och utredare, som arbetar med sekretariatets olika uppdrag.

Sekretariatet är en projekt- och uppdragsorganisation som utöver vårt övergripande uppdrag från regeringen har flera tidsbegränsade uppdrag. Vi har en omfattande externt finansierad verksamhet, som innefattar såväl längre uppdrag och projekt, som kortare engångsinsatser. Vi arbetar med nationella, nordiska såväl som europeiska uppdragsgivare och samverkanspartner. Bland våra uppdragsgivare finns regeringen och Nordiska ministerrådet.

Du besöker nu vår webbplats hos Göteborgs universitet, genus.gu.se, där vi i korthet berättar om vår organisation. Vår huvudsakliga kommunikationskanal om forskning och kunskap om genus i forskning är genus.se.

Läs mer om våra uppdrag på genus.se

Utvärdering 2014

2014 genomförde Oxford Research en utvärdering av sekretariatet, på uppdrag av Göteborgs universitet. Utvärderingen fokuserar på åren 2009-2013.

Utvärdering Oxford Research 2014

Kontaktinformation

Nationella sekretariatet för genusforskning

Box 709, 405 30 Göteborg

Organisationsnummer

202 100 3153

Fakturaadress

Göteborgs universitet

Nationella sekretariatet för genusforskning
Box 115
405 30 Göteborg

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2019-01-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://genus.gu.se/om-oss/
Utskriftsdatum: 2019-04-24